Contacteer ons   |    Français
Wie zijn wij
Onze rol
Onze filosofie
Ons aanbod
Documenten
Legale documenten
Contacteer ons

Contacteer ons

Koninklijkelaan, 74
2600 Berchem

+32 (0)3/346.47.48

+32 (0)3/846.48.99

KBO 0648.788.557

FSMA 115159 A

Wie zijn wij?

Aviza is een onderschrijvingsagentschap gespecialiseerd in overlijdensproducten in het kader van kredieten (zowel hypothecair als professioneel), gezinsbescherming en successieplanning. Het team van Aviza bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die het grootste deel van hun professionele loopbaan ervaring hebben opgedaan in de wereld van overlijdensverzekeringen en makelaardij.

We zijn er ons van bewust dat de noden inzake voorzorgsproducten een cruciaal element zijn in een professionele adviesverlening aan particulieren en bedrijfsleiders. Met onze structuur op mensenmaat, wensen we ons te focussen op overlijdensverzekeringen en ons hierin te positioneren als een efficiënte, originele, creatieve en betrouwbare partner.

Aviza wenst te innoveren en de makelaar praktische en eigentijdse oplossingen aan te bieden. Onze kleine structuur stelt ons niet alleen in staat om in de meeste gevallen zeer snel en « op maat » te reageren, maar ook om eigen oplossingen te ontwikkelen op de meest specifieke gebieden.

We zijn ervan overtuigd, dat onze jarenlange ervaring, het samenbrengen van onze verschillende competenties evenals de wil om originele en performante oplossingen aan te bieden zullen bijdragen tot het succes van onze partners-makelaars in de overlijdensverzekeringsmarkt.